ОИЦ - Смолян със среща и в община Неделино

ОИЦ - Смолян със среща и в община Неделино

Областен информационен център – Смолян организира информационна среща в Община Неделино на 3 юли 2012 г. от 10.30 ч., в заседателната зала на хотелски комплекс „Замъка” – Неделино.

Една от основните цели на срещата е запознаване с екипа на ОИЦ – Смолян и с основните задачи, които той ще осъществява и видовете услуги, които ще предоставя на всички заинтересовани организации и граждани. Ще бъде представена ролята на ОИЦ – Смолян в процеса на управление на средствата от Структурните и Кохезионния фондове в рамките на област Смолян, съобщи управителят на центъра Андреана Трифонова.

Ще бъдат представени актуални и предстоящи схеми за кандидатстване с проекти по Оперативните програми в различните сфери на дейност.

На срещата са поканени представители на Община Неделино, неправителствени организации, бизнеса, социално – икономически партньори на местно ниво и заинтересовани граждани.

Както съобщихме, Областен информационен център – Смолян организира информационна среща и в Община Златоград на 2 юли 2012 г., понеделник от 10.30 ч., в заседателната зала на Общински съвет – Златоград.

Вирни се горе