Обявиха онлайн фотоконкурс "ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ В МОЯТА ОБЩИНА"

Обявиха онлайн фотоконкурс "ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ В МОЯТА ОБЩИНА"

На срещата провела се днес (10.03.2021 г.), експертите от ОИЦ – Смолян представиха пред журналисти и заинтересовани страни от област Смолян регламента за провеждане на он-лайн фотоконкурс “Европейският съюз в моята община”.

Целта на конкурса е да се стимулират гражданите от десетте общини на област Смолян да се информират за обекти и инициативи, финансирани от Европейския съюз в тяхната община.

Фотоконкурсът няма ограничения по отношение на възрастта на участниците, като всеки участник се състезава в рамките на общината, в която живее и ще снима обекти единствено от своята община.

В периода от 10 март до 10 май 2021 г. участниците в конкурса изпращат своите фотографии на имейла на ОИЦ-Смолян (oicsmolyan@gmail.com или oic.smolyan@eufunds.bg) или във Фейсбук на страницата на ОИЦ-Смолян, като лично съобщение.

Изисквания към снимките:

•да се представи чрез снимка обект получил европейско финансиране в общината, в която живее участника, като заснеме задължителната табела на обекта, представяща общата информация за проекта;

•участникът да удостовери своята самоличност на снимката по един от следните начини: чрез селфи до табелата на проекта или като показва табелка с името си;

•1 обект може да бъде представен само от 1 снимка;

•изпращането на снимките следва да бъде направено еднократно – снимки, изпратени впоследствие няма да бъдат зачитани;

•участието в конкурса е индивидуално – не се допуска участието на групи.

Крайният срок за получаване на снимките е 24:00 ч. на 10 май 2021 г. Екипът на Областен информационен център – Смолян е подготвил много изненади и награди за участниците. Специални награди и грамота ще получат най-младият участник от област Смолян, както и училището от областта, излъчило най-много участници.

Резултатите от конкурса ще бъдат официално обявени на 1 юни 2021 г. на специално он-лайн събитие на Фейсбук профила на ОИЦ – Смолян.

Открийте Европа в своята община!

Вирни се горе