Златоград празнува

 Златоград празнува

Нестихващи аплодисменти, много смях, и сълзи от вълнение, благодарности , голям талант ! Едва ли с няколко думи може да се опише невероятната емоция, която Виктор Калев поднесе на своите съграждани с авторския концерт- спектакъл „Грамофонът.

По повод 107 годишнината от Освобождението на Златоград от османско робство и освещаване на първото българско знаме , се проведе тържествена сесия , поднесени бяха венци пред паметниците и паметните плочи в града. Програмата включваше и Тържествена проверка- заря с участието на 101 алпийски полк и духов оркестър на Военно-въздушните сили от гр. Пловдив.

Чувство на гордост от таланта Виктор Калев предизвика. авторският спектакъл на Виктор Калев „Грамофонът „ , който беше част от празничната програма на Община Златоград .Залата на читалището не можа да побере всички желаещи да бъдат съпричастни към „Едно вълнуващо пътешествие през годините, изпълнено с хумор, носталгия и любов…..” . Актьорът с вълнение и благодарност сподели ,че със спектакълът е обиколил много градове извън България , но емоцията , която му подариха в родния град , не е изпитвал другаде.

Поради големия интерес на 11декември , на златоградска сцена ще има второ представление на „Грамофонът”, съобщи Зорка Хаджиева.

Вирни се горе