Затварят ул.“Коста Аврамиков“ за мача на „Родопа“ с „Локомотив“, фенове от Смолян ще се допускат само от входа на паметника

Затварят ул.“Коста Аврамиков“ за мача на „Родопа“ с „Локомотив“, фенове от Смолян ще се допускат само от входа на паметника

Заради двубоя от турнира за Купата на България между „Родопа“(Смолян) и „Локомотив“(Пловдив) ще бъде спряно движението по ул. „Коста Аврамиков“ от Бункера до бензиностанция „Лукойл“. Ограничението ще бъде в сила във вторник за времето от 13:00ч до края на мача. В едната лента ще бъде създадена организация за паркиране на автомобили на привърженици на гостите, а другата ще бъде свободна за преминаване на автомобили на живущи на тази и прилежащите й улици. За феновете на домакините ще бъде създадена организация за паркиране по ул.“ Д-р Петър Берон“ в участъка от магазин Чечосан до кръстовището на бензиностанция Лукойл. Достъпът на домакинските фенове ще се осъществява само от входа от страната на паметника, а долният вход ще бъде отворен само за служебни лица.

Необходимо е феновете да си носят предпазна маска, като лица без такава няма да бъдат допускани на срещата.

Забранява се продажба и предлагане на алкохолни напитки в спортната зона на Смолян в деня на мача. Ограничението е в сила до три часа след неговото приключване.

Двубоят между „Родопа“ и „Локомотив“ е на 21 септември на Стадион „Септември“ в смолянският квартал „Райково“ с начален час 15:45. Мачът ще бъде предаван и директно по Diema Sport.

Вирни се горе