Заседание на ОбС-Смолян ще се проведе на 21 януари

Заседание на ОбС-Смолян ще се проведе на 21 януари

Общинския съвет ще проведе заседание на 21 януари 2021 г. от 13.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян, с предложение за Д Н Е В Е Н Р Е Д от 27 точки. Някоиот тях са:

Приемане на Общинска програма за намаляване нивата на фини прахови частици (ФЧП10) и достигане на утвърдените норми за качество на атмосферния въздух на община Смолян.

Приемане на Наредба №9 за управление на отпадъците в община Смолян.

Одобряване на Подробен устройствен план -устройствена план – схема за обект: “Газоразпределителни мрежи и отклонения към абонати в град Смолян, етап 3, гр. Смолян, обл. Смолян“.

Одобряване на споразумение за партньорство във връзка с изпълнението на проект „Рехабилитация и модернизация на системата за външно изкуствено осветление на гр. Смолян“ на Община Смолян по Процедура „Рехабилитация и модернизация на общинската инфраструктура – системи за външно изкуствено осветление на общините“ по Програма “Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност” (ВЕЕЕЕС), финансирана по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Определяне на индивидуалните основни месечни възнаграждения на ръководните длъжности в „Териториални органи на изпълнителната власт“ в Община Смолян.

Приемане на Отчета за изпълнението на Общинска програма за развитие на туризма в Община Смолян за 2020 г. и приемане на Общинска програма за развитие на туризма в Община Смолян за 2021 г.и други.

Вирни се горе