Заради водния проект затварят частично или цялостно няколко улици в Смолян, Райково и Устово

Заради водния проект затварят частично или цялостно няколко улици в Смолян, Райково и Устово

Във връзка с изпълнението на „Интегриран воден проект на агломерация град Смолян“ съгласно договорните условия на ФИДИК- червена книга, „ВиК“ ЕООД – гр. Смолян, съобщава, че в следващите няколко дни предстои цялостно затваряне или въвеждане на ограничен достъп до няколко улици в кварталите Смолян, Райково и Устово.

Цялостно на 6 октомври ще бъде затворена улица „Коста Аврамиков“ от „Васил Левски“ до ул. „Тома Садукей“ и „Славееви гори“. С ограничен доспът ще е същия участък от 7 октомври до 11 ноември.

Ограничава се достъпът по улица „Тракия“ от 6 октомври до 17 ноември. Цялостно се затваря „Кольо Фичето“ от 6 октомври до 7 ноември, като обходът ще е по улица „Дичо Петров“. Цялостно се затварят и улиците „Александър Стамболийски“, „Илия Белковски“ и „Хаджи Христо Попгеоргиев“ в периода 6-21 октомври.

При следващите етапи от изпълнението на проекта, когато ще е нужно затваряне или ограничаване на достъпа до улици, това ще бъде своевременно обявявано. Приканваме ви да пътувате внимателно, като се съобразявате с временната сигнализация за организация на движението. Предварително се извиняваме на всички жители и гости на град Смолян за създаденото неудобство. Надяваме се на вашето разбиране, толерантност и търпение, съобщиха от водното дружество.

Вирни се горе