За девета поредна година днес в Златоград се провежда Балканска скариада

За девета поредна година днес в Златоград се провежда Балканска скариада

За девета поредна година днес в Златоград се провежда БАЛКАНСКА СКАРИАДА. Елате по обяд в Етнографски комплекс Златоград, за да изпитате отново емоцията и насладата от кулинарията и музиката на съседните ни народи – гърци, сърби, турци и разбира се – нашенци, приканват от Стария град.

Веселбата ще продължи и вечерта в Ресторант “Александър” с музика и танци на балканските народи! Специални гости ще ни бъдат Духов оркестър “Виво Монтана” и музиканти-бузукари от съседна Гърция!

За нормалното протичане на „Балканска скариада 2017”, днес във времето от 10.45 ч. до 13.00 ч., се затваря за движение на моторни превозни средства ул. „Стефан Стамболов”, в участъка от заведение „Черен кос” до сградата на Подстанцията в Златоград, съобщиха от общината.

Движението ще се извършва по обходен маршрут: ул. „България”. Контрол по изпълнение на временната организация на движението се възлага на Началника на Районно управление Златоград към Областна дирекция на МВР – Смолян.

Приканваме жителите на гр. Златоград, в деня на празника, да не използват личните си автомобили за придвижване до Стария град, с цел облекчаване на натовареността от МПС по време на провеждане на мероприятието. Предварително благодарим за проявеното разбиране.

Вирни се горе