В неделя в 16 часа пускат движението в едната лента край срутището при Тикале на пътя Смолян - Мадан

В неделя в 16 часа пускат движението в едната лента край срутището при Тикале на пътя Смолян - Мадан

В 16 ч. в неделя се пуска движението край срутището при Тикале на път II-86 Смолян – Мадан

На 16 септември, в 16 ч. в една лента ще бъде пуснато движението край срутището при Тикале на път II-86 Смолян – Мадан. Движението в участъка ще се регулира със светофарна уредба, а скоростта ще е ограничена до 20 км/ч., съобщиха от агенцията.

Трафикът ще се пропуска в най-натоварените часове от 6:30 ч. до 9:00 ч., от 12:00 ч. до 13:00 ч. и от 16:30 ч. до 18:30 ч. В останалото време от денонощието превозните средства ще продължат да преминават по обходните маршрути, тъй като в района на срутището продължават укрепителните дейности на откоса със стоманени профили и изграждането на анкерната система. При пропускането на превозните средства в определените часове строителни дейности няма да се извършват.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно пътната сигнализация.

Обходният маршрут за превозните средства до 12 т е по път ІІ-86 Смолян – Средногорци, а в района на свлачище при 109-ти км се осъществява по изградения обходен общински път между с. Влахово, отклонението за с. Тикале и път II-86. За превозните средства над 12 т маршрутът е Смолян – с. Чокманово – с. Смилян – гр. Рудозем – с. Средногорци и обратно.

Вирни се горе