Удължен е срокът за избор на девиз на град Смолян

Удължен е срокът за избор на девиз на град Смолян

Поради големия интерес по повод стартиралата кампания за избор на девиз на град Смолян, община Смолян удължава срока до 31 октомври т.г.,съобщиха от пресцентъра на общината.

Както вече информирахме, по предложение на Инициативен комитет, в който влизат известни местни интелектуалци и общественици, община Смолян започна кампания за избор на девиз на град Смолян. В администрацията постъпиха над 150 идеи до момента. „Смолян – Сърцето на Родопите” като девиз на града предлага Инициативен комитет от почетни граждани и общественици.

Други подадени предложения са: „Смолян – град на свещената планина”, „Смолян – град благословен”, „Смолян – мъдър и устремен”, „Смолян – мъдрост, традиция, устрем”, „Смолян – столица на Орфеевата планина”, „Смолян – струна от Орфеевата лира”, „Смолян – горд с чудна природа и даровити хора”, „Смолян –древен и космичен” и много други.

Хората, които имат предложения за девиз на Смолян, могат да ги подават до 31 октомври 2012 г. в Деловодството на Общината, като оставят и адрес и телефон за обратна връзка.

Предложенията ще бъдат оценени от Постоянната комисия по образование, култура, вероизповедания, младежта и спорта към Общинския съвет.

Вирни се горе