Учениците от осми клас в ПГСГСТ – Чепеларе представиха нагледно умението да превръщаш идеите в действия

Учениците от осми клас в ПГСГСТ – Чепеларе представиха нагледно умението да превръщаш идеите в действия

С изключителна креативност и новаторство учениците от осми клас в ПГСГСТ – Чепеларе се включиха в проект „Иновативни идеи представени чрез макети“. Благодарение на предприемаческата си нагласа на мислене, учениците „сграбчиха“ възможността за изява. Предприемчивостта се явява основата за придобиване на по-специфични умения и познания, необходими на всички онези, които фокусират енергията си в създаването и осъществяването на идеи.

Трима ученици от ПГ – Калин Абрашев и Звезделина Терзиева – девети клас, Кристиан Илиев – десети клас, се включиха в национален литературен конкурс „ И децата покоряват светове. Покажи, че можеш!“ 2018/2019 г. с есета на тема: „Моето писмо към България .“ Калин Абрашев е нашето момче, което показа , че може и доказа себе си с престижното трето място. Той получи и предложение за публикация на есето в сборник.

„ДЕЛА ТРЯБВАТ, А НЕ ДУМИ“ – ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛЕВСКИ – С ДЕЛАТА СИ ДНЕС! С тези думи г-н Учиков, преподавател по история в ПГСГСТ – Чепеларе, започна импровизирания час в памет на Апостола.

Вирни се горе