Център за социална рехабилитация и интеграция за деца „Детелина“ отбеляза своя 10-ти рожден ден

Център за социална рехабилитация и интеграция за деца „Детелина“ отбеляза своя 10-ти рожден ден

Център за социална рехабилитация и интеграция за деца „Детелина“ отбеляза днес своя 10-ти рожден ден. Празникът, който беше организиран по невероятно увлекателен начин, бе съпреживян от десетките гости, дошли на юбилейното събитие. За тяхното празнично настроение, децата и специалистите от Центъра бяха подготвили програма, в която участие взеха славеят Ралица Дурева, която изпълни няколко песни, а след нея участие в забавата взе и самият Мечо Пух, с който децата истински се забавляваха. На празника присъстваха зам.-кметът на общината Явор Орлов, общински служители, директорът на “Социално подпомагане”- Мадан, представители от ДАЗД, колегите на ЦСРИ от Рудозем, много родители и приятели.

Управителят на социалното заведение Ирина Профирова благодари на родителите за доверието, с което са поверили децата си, към екипа от специалисти, които с много любов се грижат за потребителите в центъра, като искрени благодарности отправи и към общинското ръководство в лицето на кмета Фахри Молайсенов за безрезервната подкрепа,която той винаги им указва и на която разчитат.

В празничната програма, специален поздрав към екипа и потребителите на дневния център от името на кмета, отправи неговият заместник . В поздравлението си той подчерта, че ЦСРИ „Детелина” е добър пример и добра практика в сферата на социалните услуги за деца. Но това не би било възможно без екипа от специалисти и техния нестихващ ентусиазъм, желание за развитие, усъвършенстване и надграждане на постигнатото. Той допълни, че центърът е един от най-хубавите в страната, като в него са вложени и продължават да се влагат много средства, необходими за високия стандарт в работа му. Към родителите,техните деца и специалистите от центъра той пожела много здраве, много търпение и упоритост по пътя, който заедно вървят. В заключение заместник-кметът връчи подаръците на всички 55 потребители на социалната услуга, които бяха подготвени от общината. Подарък имаше и за екипа, който ще бъде оборудван с нова техника за нуждите на центъра. И както повелява традицията, празненството продължи с колективно пеене на песента „Честит рожден ден” и разрязването на тортата.

Вирни се горе