Търсят работници от Златоград в Кърджали

Търсят работници от Златоград в Кърджали

Фирма търси работници от Златоград, съобщиха от общината. Компанията е част от турския холдинг “Теклас” и е най-големият инвеститор и работодател на територията на Област Кърджали.

“Теклас България” АД е специализирана в производството на каучукови водни съединения и пластмасови тръби за автомобилната индустрия. 100% от произвежданата продукция e предназначена за износ – Германия, Канада, Англия, Русия, Австралия, Южна Корея, САЩ, Италия, Франция и други страни.

Поради разширяване обема на производството фирмата набира персонал – оператори на машини (мъже/жени), като осигурява съвременни условия на труд; безплатен транспорт до населеното място; безплатна храна; работно облекло; възможност за дългосрочна професионална реализация; своевременно и добро заплащане.

На 07.09.2016 г., (сряда), в 9.00 часа, фирмата осигурява безплатен транспорт до гр. Кърджали, за всеки жител на Община Златоград, който проявява интерес да посети и разгледа завода на място, обясниха от администрацията на кмета в Златоград.

Вирни се горе