Стартира пролетното почистване в Община Златоград

Стартира пролетното почистване в Община Златоград

Във връзка с предстоящите Седмица на гората, Международния ден на Земята, Великденските и Майските празници, Община Златоград организира традиционно пролетно почистване за периода 25 март – 25 април. В рамките на кампанията са предвидени мероприятия за почистване от отпадъци на общинската пътна мрежа, речното корито, дерета, междублокови пространства и нерегламентирани сметища.

Призоваваме всички жители на Община Златоград, учреждения и институции, фирми и предприятия, да организират почистване на прилежащите площи около домовете си, стопанисваните от тях обекти и сгради, както и да се включат в организираните общински мероприятия.

За участие в пролетната кампания, както и за своевременното събиране и извозване на отпадъците от почистването, Общинска администрация Златоград обявява телефони за връзка – 0895272282, 0884600191 и 0884600172.

За да бъде Община Златоград едно по-чисто и по-привлекателно място за живот, сме в очакване на личния принос и съпричастност на всеки от Вас към организираната Пролетна кампания за почистване, призоваха от общината!

Вирни се горе