Стартира футболното шоу "Шампион на шампионите 2017" в Златоград

Стартира футболното шоу "Шампион на шампионите 2017" в Златоград

На 24 август 2017 г. (четвъртък), на стадиона в град Златоград, се даде официален старт на детския турнир по футбол „Шампион на шампионите 2017”. В продължение на пет дни Златоград ще бъде арена на футболни битки, уникални емоции, красива игра, неподправена и искрена детска радост.

Мероприятието беше открито от Мирослав Янчев – Кмет на Община Златоград. Той приветства с добре дошли всички млади състезатели, техните треньори, съдии, жители и гости на Община Златоград. Пожела на всички успешно представяне, приятни изживявания и силни футболни емоции, нови приятелства и познанства, защото футболът, спортът като цяло, е не само надпревара той е и удоволствие, и радост.

В Турнира ще вземат участие деца, родени през 2005, 2006 и 2007 година, като заявилите участие отбори са: ФК „ВИТОША Бистрица” гр. София, ФК „ЛОКОМОТИВ” Дряново, ФК „РОДОПИ” гр. Момчилград, ФК „ЛЕВСКИ” гр. Карлово, Академия „ДИТ” гр. София, ФК „РОДОПА" гр.Смолян, ФК „ОЛИМПИЯ" гр. София, ФК „Арда 1924“ гр. Кърджали, ФК „ХАСКОВО", ФК „ПЪЛДИН” гр. Пловдив, ПФК „Нефтохимик 1962", ФК „Мадан” и домакините ФК „Златоград”. Детският Турнир се организира от ОБЩИНА ЗЛАТОГРАД, с подкрепата и съдействието на Агенциите за Спортен Маркетинг „Revolution§Remisol” и спортната общественост на града, под патронажа на Кмета на Община Златоград Мирослав Янчев.

Вирни се горе