Служител на Община Девин е номниран за наградата "Социален работник на годината"

Служител на Община Девин е номниран за наградата "Социален работник на годината"

С аплодисменти и признание, служителите в Общинска администрация- Девин, почетоха Капка Бешева- Рахнева – началник – отдел “Хуманитарни дейности и програми по заетост”. Госпoжа Бешева-Рахнева е номинирана за награда “Социален работник на годината”- 2021, категория “служител в Общинска администрация в структури със социална насоченост”.

Тя получи Грамота от Министъра на труда и социалната политика – Деница Сачева, с признание за висок и неуморен професионализъм в сферата на социалните услуги и високи постижения при изработване на проекти, свързани с трудовата заетост. Грамотата връчи лично кметът на община Девин Здравко Иванов, който приветства г-жа Бешева:

“Гордост и радост за всички нас е, че имаме в екипа си достоен човек, неуморен професионалист, който влага сърце и душа, за да помага на другите. Желая Ви много здраве, просперитет и все така неуморно да вървите по хуманния път на прогреса”- заяви г-н Иванов.

Поздравления – г-жа Бешева, получи и от заместник- кмета на община Девин Дияна Чаушева: “Щастлива съм да Ви поздравя, затова, че сте част от това голямо признание в областта на хуманитарните дейности. Радвам се, че отделът ХДПЗ има точно Вас за началник – трудещ се човек, който дерзае и винаги намира начин нещата да се получат. Желая Ви много здраве и много нови постижения.” Капка Бешева- Рахнева е дългогодишен служител в Общинска администрация към община Девин. С високите си познания и професионални постижения, тя участва и печели множество проекти със социална насоченост, за да се реализират работни места, които да са в помощ на социалните потребности на жителите тук. “Работата ни е много отговорна, защото много съдби зависят от нас. Влагаме сърце и общи усилия, за да помагаме на хората с каквото и както можем. Продължаваме напред! Благодаря за признанието”- добави Капка Бешева.

Пресцентър Община Девин

Вирни се горе