Съветниците на Смолян заседават днес, гледат 35 точки

Съветниците на Смолян заседават днес, гледат 35 точки

Днес ще се проведе заседание на Общинския съвет на Смолян. В дневния ред са включени 35 точки. Съветниците ще разглеждат утвърждаването на маломерни самостоятелни и/или слети паралелки за учебната 2012/2013 г.

Кметът на общината ще предложи пред съветниците да се изготви искане до Министерството на здравеопазването предложение за закриване дейността на Дома за медико социални грижи за деца с.Широка лъка и съгласие за разкриване на Център за социална рехабилитация и интеграция на деца и лица в неравностойно положение с. Широка лъка.

Кметът Николай Мелемов ще предложи за гласуване и приемане на годишен план за развитие на социалните услуги в община Смолян за 2013 г. Ще се предложи за гласуване и програма за устойчиво управление на популацията на безстопанствените кучета на територията на община Смолян за 2012-2015 г. Също така и преименуване на Специализирано звено „Общинска ветеринарна амбулатория със стационар”.

32-ра точка от дневния ред е освобождаване на управителя на „Ученичско и столово хранене” ЕООД и избиране на нов управител на дружеството.

Ще се гледа и завършване на дейността по ликвидация и заличаване на „Областен диспансер за пневмо-фтизиатрични заболявания със стационар” ЕООД. На последно място ще се предложи при съветниците отчет за дейността на Общински съвет-Смолян и неговите комисии за периода 07.11.2011г. – 30.06.2012 г.

Вирни се горе