С курбан дадоха старт на 29 стратегически обекта в община Мадан

С курбан дадоха старт на 29 стратегически обекта в община Мадан

С курбан за здраве дадоха началото на изграждането на 29 стратегически обекта на територията на община Мадан. Кметът Фахри Молайсенов заедно с представител на фирмата изпълнител направиха официална първа копка, с което се започна работа по реконструкция на водопроводната и канализационната мрежа в кв. „Възраждане“, и улиците “Рила” и “Вечерница” в кв. „Шаренка“ в града.

Предстои пълна подмяна на водопроводната и канализационна мрежа, след което и асфалтиране и изграждане на нови тротоари. След завършването на ремонтните дейности, които са на стойност около 3 000 000 лв, обхванатите квартали ще придобият напълно нов облик.

„Това е поредният поет ангажимент към хората, който започваме в Мадан. Всяко едно домакинство и блок на въпросните улици ще има нов водопровод и канализационна мрежа. Предстои да стартираме още редица обекти от жизнено важно значение за населението на общината, като ще бъдат изградени изцяло нови водопроводни мрежи в няколко населени места, нови тротоари и полагане на около 32 км нова асфалтова настилка, инвестиции в образователна инфраструктура, детски площадки и др. на обща стойност 32 млн лв“ , коментира Молайсенов. Кметът на Мадан изрази личната си благодарност към хората за тяхната подкрепа, към своя екип за труда и усилията, които полагат за осъществяването и реализацията на проектите. Молайсенов изказа своята благодарност и към Движението за права и свободи за оказаното съдействие за осъществяване на проектите . Жители на кв. „Възраждане“изразиха своята благодарност и не скриха радостта си, че най-после и на тяхната улица ще се реализира подобен мащабен проект.

Вирни се горе