Румен Пехливанов: До дни започваме строителството на междублоковото пространство в Рудозем

Румен Пехливанов: До дни започваме строителството на междублоковото пространство в Рудозем

„ Във вторник ще уточним графика за стартиране на проект „Реконструкция на междублоковото пространство” в Рудозем, който е един от трите проекта, включени в Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите" – съобщи за Родопски глас кметът на община Рудозем Румен Пехливанов.В строителството на междублоковото пространство ще бъдат ангажирани 50 работника за около 3-4 месеца.По този проект заделените средства са 1 342 000 лева.

Другите два проекта по тази програма са „Изграждане на ЦДГ – Войкова лъка” на стойност 516 000 лева, което касае благоустрояване на социалната инфраструктура на община Рудозем и проект „Улица в кв.Койнарци” на стойност 227 000 лева.

В момента тече процедура по сключване на договори за проект „Улица в кв.Койнарци”, а в края на седмицата ще бъде избран и изпълнител за изграждане на ЦДГ – Войкова лъка.

„ Вече са преведени 30% от средствата по Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите" и до Празника на града всички проекти трябва да са завършени”. – допълни още Румен Пехливанов.

Eтикети: стартиране на проекти, Публичната инвестиционна

Вирни се горе