Представиха успешни проекти на бизнеса по оперативните програми на семинар в Смолян

Представиха успешни проекти на бизнеса по оперативните програми на семинар в Смолян

Областният информационен център – Смолян организира семинар на тема: „Добри практики при реализацията на проекти на бизнеса от област Смолян, финансирани по оперативните програми ”.

Семинарът се проведе в Смолян, а участие взеха представители на бизнеса, администрацията, нестопанския сектор и физически лица от област Смолян.

Програмата включваше представянето на няколко успешно изпълнени проекта по оперативни програми „Развитие на човешките ресурси“ и „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“: проект „Подобряване на безопасността на работните места в “Рудметал” АД“, представен от Тодор Каврошилов, Ръководител проект, „Рудметал“ АД; проект: „Осигуряване на безопасни условия на труд за 85 служители на фирма Ростер ООД, заети с високорискови дейности“, представен от НадеждаМитева, Ръководител проект; и проект: „Модернизация и оборудване на фирма „Анастас Анчев” ЕООД за повишаване конкурентоспособността на предприятието“, представен от НадеждаМитева, Ръководител проект.

Представянията бяха последвани от дискусия с акцент върху предизвикателствата, свързани с управлението на проектите и комуникацията с Управляващите органи на програмите.

Вирни се горе