Поздравление на Кмета инж. Елин Радев по повод Празника на Община Доспат

 Поздравление на Кмета инж. Елин Радев по повод Празника на Община Доспат

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА ДОСПАТ,

В навечерието сме на поредния Празник на Община Доспат. Община Доспат за 33-ти път организира и провежда своя Празник. Тази година всички ние с гордост ще отбележим и 45-та годишнина от обявяването на Доспат за град. Изключително ми е приятно да ви поздравя с нашия Празник и да отправя благопожелания към всички вас за здраве, щастие и благоденствие. Местността „Събора” в красивия родопски град Доспат отново ще събере хиляди хора, дошли от различни краища на страната. За Общинска администрация Доспат е чест и удоволствие да ви посрещнем с „Добре дошли” и да бъдете наши гости. Искрено се надявам, че програмата, която сме подготвили ще удовлетвори вкуса на всички Ви.

С огромно удоволствие приветствам стотиците самодейни групи и състави, които ще участват във Фестивала на народното творчество в събота и неделя. Горд съм отново да поздравя чешмарите от Община Доспат и региона, които ще се съберат и ще бъдат заедно по време на Събора на чешмарите в съботния ден! Чешмарите са добри хора и за тяхното добро дело само в нашия град се провежда събор в тяхна чест. Скъпи чешмари, приятели, бъдете живи и здрави, нека уменията в построяването на чешмичка да ги предадете и на младите поколения!

Отправям и моите най-искрени поздравления към всички, които ще участват и ще станат свидетели на народните борби в неделя.

Скъпи приятели, пожелавам приятни мигове в град Доспат!

С УВАЖЕНИЕ,

ИНЖ. ЕЛИН РАДЕВ – КМЕТ

Вирни се горе