Поздравителен адрес от кмета на община Мадан по повод 7 април-Световния ден на здравето

Поздравителен адрес от кмета на община Мадан по повод 7 април-Световния ден на здравето

Уважаеми дами и господа,

В Световния ден на здравето бих искал да поздравя всички – работещи в сферата на здравеопазването в община Мадан с професионалния Ви празник. Днес всички ние отдаваме заслужено признание към всички Вас, които с душа и сърце, с професионализъм и всеотдайност съумявате ежедневно да помагате на стотици хора, да вдъхвате надежда в най-тежките моменти, да внушавате увереност на най-нуждаещите се, имено защото знаете, че често и добрата дума лекува!

Ето за това не напразно този ден се определя като празник на живота.

Проблемите в здравеопазването не са никак малко и създават затруднения в работа Ви. Община Мадан винаги е откликвала и ще продължава да откликва на тези проблеми, като търсим начини заедно да намираме решението им в интерес на жителите на общината.

Нека постигането на още по-високо ниво на диагностика и лечение и по-добър здравен статус на маданчани бъде наша обща кауза!

Желая на вас и семействата ви да бъдете здрави, щастливи и заредени със сили, за да продължавате все по-напред по пътя на достойната Ви и хуманна професия – тази, която буди доверие, грижи се за живота и съхранява надеждата.

Ч Е С Т И Т П Р А З Н И К !

С уважение,

Фахри Молайсенов

Кмет на община Мадан

Вирни се горе