Посланикът на Великобритания благодари с писмо на кмета Николай Мелемов

Посланикът на Великобритания благодари с писмо на кмета Николай Мелемов

Посланикът на Великобритания Джонатан Алън в писмо до кмета Николай Мелемов:

Благодаря Ви, че помагате на британски граждани при решаването на проблемите им

Особено съм благодарен за Вашата лична ангажираност в опитите да помогнете при решаването на проблемите, които някои британски граждани срещат при закупуване на имоти в Пампорово. Това казва в писмо до кмета Николай Мелемов посланикът на Великобритания Джонатан Алън,съобщиха от пресцентъра на общината.

Негово Превъзходителство е впечатлен от срещата, която проведе с кмета на 9 март т.г.

За мен беше истинско удоволствие да се запозная с Вас и Вашите колеги по време на визитата ми в Смолян. Разговорът ни беше много интересен. Това беше добра възможност за мен да науча повече за възможностите и пречките пред икономическото развитие на Смолян и Ви уверявам, че ще повдигам тези въпроси в разговорите ми с правителството.

Моля да предадете моите искрени благодарности на заместник кмета г-н Марин Захариев, който ни представи инфраструктурните проекти, с които е ангажирана общината.

Надявам се да поддържаме връзка в бъдеще, пише още в писмото до Мелемов посланик Алън.

При посещението си в Смолян дипломатът обяви, че желае да работи съвместно с всички общини, затова обикаля цялата страна. Негово Превъзходителство се се интересуваше за развитието и перспективите на региона ни. Той коментира и приоритетите си: загриженост за съгражданите му, които живеят в нашата страна, икономически просперитет на двете държави и сигурност.

Вирни се горе