Подписаха акт 15 на два обекта в община Смолян

Подписаха акт 15 на два обекта в община Смолян

Комисия, назначена от МРРБ, прие днес довършителните работи на обект „Водопровод и канализация на курортно ядро „Райковски ливади”. Според комисията обектът е завършен и остават съвсем незначителни дейности, които позволяват на комисията да подпише акт 15.

Според Цвятко Каменов главен експерт „СИД и Е” в общинска администрация – Смолян, до седмица-две ще бъде назначена Държавна приемателна комисия от Министерството на регионалното развитие и благоустройството и до края на октомври ще бъде подписан акт 16 и обектът ще заработи.

Вторият обект (подобект) – Реконструкция на път „Райковски ливади – с. Левочево” е пред завършване. Върху една трета от трасето остава да се положи асфалтова настилка. Това според Цв. Каменов ще стане в рамките на 10 дни. За него също се очаква Държавна приемателна комисия за подписване на акт 16 и пускане на пътя в експлоатация.

Инвеститор на двата обекта е Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Програма „ФАР”, а Община Смолян е краен бенефициент.

Вирни се горе