Отмениха Smol Lake Fest поради слаб интерес

 Отмениха Smol Lake Fest поради слаб интерес

Smol Lake Fest – Музикален фестивал с театрални елементи, който трябваше да се проведе днес в местността Смолянски езера, се отменя. Причината за това е слаб интерес, предаде Дарик.

„За да бъдем максимално искрени ще кажем, че осъществяването на нашата идея да помогнем на Родопски Драматичен Театър изискваше известен брой билети, който не беше постигнат, въпреки голямата активност на сайта и страницата ни“, коментират организаторите. Те увериха, че хората, които са си закупили билети за събитието ще получат парите си обратно. Това не се хареса на доста хора, като има такива, които работят в момента в чужбина и съобразиха прибирането си в България с обявените предварително дати на фестивала.

„Аз работя и живея в чужбина и си планирах отпуската специално за фестивала. С 5-6 приятели се бяхме разбрали и щяхме да си купим билетите на входа. Как така изведнъж се отказвате? Доста непрофесионално с такава репутация следващия път по-добре въобще не се захващайте, че да не разочаровате и други хора“, коментира Иван Димитров на страницата на фестивала, която е създадена във Фейсбук. Доста смолянчани мислеха също да закупят билети на входа на мероприятието, което им изглеждаше най-логично, вместо да запазват места по интернет.

Smol Lake Fest трябваше да се проведе днес и утре, като в програмата бяха включени театрални актове и импровизации, с които се целеше да се забавлява публиката през деня, а за нощите бяха предвидени запълнения от концерти и DJ сетове с етно, реге, рок и дръм и басс звучене.

Вирни се горе