От община Чепеларе призоваха гражданите да не тръгват на път ако не е спешно

От община Чепеларе призоваха гражданите да не тръгват на път ако не е спешно

За да се избегнат неприятни инциденти и да не се пречи на работата на снегопочистващите фирми, община Чепеларе се обръща с призив към гражданите, ръководителите на държавни и общински ведомства, фирми и собственици на търговски обекти да почистят тротоарите, стълбищата, между блоковите пространства и дворовете на къщите на територията на цялата община. За да работи пълноценно снегопочистващата техника, призоваваме собствениците на МПС да ограничат паркирането на пътната мрежа и особено по второстепенните и третостепенните улици,съобщиха от пресцентъра на местната управа.

Ако не е спешно, избягвайте да пътувате или тръгвайте на път подготвени за зимни условия. Не посещавайте хижи и други отдалечени в планината обекти в лошото време, за да не станете жертва на снежни капани.

Във връзка с предстоящото застудяване и очакваните валежи, община Чепеларе е създала организация за нормално предвижване в града и селищата от общината, извършва проверка за готовността на снегопочистващите фирми даработят при зимни условия, но за да гарантира безопасността на всеки свой гражданин, има нужда и от вашата съпричастност.

Вирни се горе