Обявиха конкурс "Чепеларе-празнично грейнало"

 Обявиха конкурс "Чепеларе-празнично грейнало"

На 01 декември 2013г. за трета поредна година стартира традиционния конкурс за Коледно-новогодишна украса „Чепеларе – празнично грейнало”. Той ще се проведе в рамките на програмата за откриване на зимен туристически сезон Чепеларе 2013 – 2014г.

И въпреки, че е традиционен конкурсът ще бъде за най–нетрадиционната и най–артистичната коледна украса направена от вас.

В надпреварата могат да вземат участие всички граждани на община Чепеларе.

Участниците ще имат шанса да предложат и реализират оригинални идеи, да покажат фантазия, да доставят удоволствие на себе си, на всички граждани и гости на Чепеларе и да спечелят атрактивна награда.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА:

За регистрация в състезанието всеки участник има право да качи своето предложение (снимков материал + кратък текст) чрез сайта на община Чепеларе – www.chepelare.org, на следния интернет адрес: http://chepelare.org/voting/?

Предложенията активирани в сайта, започват битка за гласове веднага !

Конкурсът, оценяването и излъчването на победител ще зависи изцяло от гражданите на община Чепеларе, техни приятели и фенове на града, които ще имат възможността да оценяват участниците чрез харесвания на предложените от тях украси. Наградата ще бъде спечелена от предложението, което е най–оригинално, най–красиво и креативно според гласуващите и е събрало най–много гласове!

Гласуването се осъществява отново чрез страницата на община Чепеларе www.chepelare.org, на следния интернет адрес: http://chepelare.org/voting/?

Всеки има право да даде своя глас за повече от един обект в различните категории, но само веднъж.

Вашите предложения може да изпращате от 01.12.2013г. до 19.12.2013г.

Гласуването ще приключи на 19.12.2013г. в 00.00ч.

Победителя ще бъде обявен и наградата ще бъде връчена на 20 декември 2013г. при откриването на зимния туристически сезон 2013 – 2014г.

Вирни се горе