Общинският съвет на Смолян ще заседава на 21 май

Общинският съвет на Смолян ще заседава на 21 май

Общо 27 точки са включени в дневния ред за предстоящото заседание на Общинския съвет, насрочено за 21 чай от 14 часа. Последната точка – 27-ма е питане.

Съветниците трябва да определят размера на годишната награда на Община Смолян, които се връчват традиционно на 24 май.

Ще се разглежда и приемането на годишен план за ползването на дървесина от горски територии, собственост на Община Смолян, две наредби – за изменение и допълнение на Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество и Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за обектите и елементите на градското обзавеждане по чл. 56 от ЗУТ, за рекламните, информационните и монументално – декоративни елементи и за рекламната дейност на територията на Община Смолян.

20-та точка е за допълнение и изменение на Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.

„Център за психично здраве – Смолян” ЕООД ще представи за приемане на годишния отчет и баланса за 2011 година, „Ученическо и столово хранене” ЕООД гр. Смолян, както и „Смолян Автотранспорт” ЕООД гр. Смолян.

Предлага се още одобряване на доклада за дейността и годишния финансов отчет за 2011 г. на „Областен диспансер за пневмо – фтизиатрични заболявания със стационар – Смолян” ЕООД в ликвидация и освобождаване на ликвидатора.

Вирни се горе