Общински турнир по футбол за мъже се проведе в с.Павелско

 Общински турнир по футбол за мъже се проведе в с.Павелско

На 1 и 2 юни 2019 г. на спортната площадка в село Павелско се проведе петият Общински турнир по футбол за мъже. В състезанието взеха участие отбори от Чепеларе, Хвойна, Орехово, Нареченски бани , Малево и домакините от Павелско.

Победител в турнира стана отборът на „Флирт“ -Чепеларе, втори е отборът на Павелас, а на трето място се класираха футболистите от ФК „Хвойна“. След официалното откриване на 1 юни започнаха срещите между различните отбори, проведе се и демонстрационна среща между деца по случай Деня на Детето, а на 2 юни в с.Павелско по случай Деня на Христо Ботев и загиналите за свободата на България в 12:00ч бяха поднесени цветя и венци на Паметника на загиналите във войните.

В турнирa бе присъдена награда за голмайстор на Димитър Григоров от отбора на „Флирт“ Чепеларе, реализирал /6 гола/, за най-добър вратар на Илия Кърнев от ФК „Хвойна“, а отборът, който спечели приза за феър плей е ФК „Орел“ Нареченски бани. Главен съдия на срещите бе Бисер Бенковски. Кметът на Община Чепеларе Славка Чакърова връчи купи и награди на победителите , осигурени от Община Чепеларе , а чрез томбола бяха раздадени награди и за зрителите.

Вирни се горе