Общински съвет - Смолян ще проведе закрито заседание на 30 април

Общински съвет - Смолян ще проведе закрито заседание на 30 април

На 30 април 2020 г. от 13.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян ще се проведе закрито заседание на Общинския съвет. Предложени за разглеждане на общинските съветници са 38 докладни.Сред по-важните са :

Годишна програма за развитие на читалищната дейност в община Смолян през 2020 година; Изменение на решение № 1220 от 15.08.2019 в т.1 относно преминаване на звено за предоставяне на услугата „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания“ по проект BG05M9OP001-2.040-033 “Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания от Община Смолян към дирекция „Хуманитарни дейности“ на Община Смолянм; Кандидатстване пред Национален Доверителен Екофонд /НДЕФ/ с проектно предложение „Доставка на електромобил за нуждите на Общинска администрация-Смолян“, по схема за насърчаване използването на електрически превозни средства в рамките на Инвестиционна програма за климата /ИПК/; Отдаване чрез търг, на земи – ниви, от общинския поземлен фонд на Община Смолян, намиращи се в землища на общ. Смолян, на основание чл. 24а, ал. 5 от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи; Промяна на градската и междуселищната транспортна схема за обслужване на населението;

Опростяване на дължимата наемна цена за периода на извънредното положение във връзка с усложнената епидемична обстановка на физически и юридически лица –наематели или ползватели, които са ограничили или преустановили дейността си в следствие на мерките и ограниченията, наложени по време на извънредното положение; Приключване на ликвидация на „Смолян-Автотранспорт“ ЕООД в ликвидация и Протестна декларация от членовете на Доброволно формирование – гр.Смолян.

Вирни се горе