Общината кани за участие във фокус групи

Общината кани за участие във фокус групи

Общинска администрация Смолян и Обединение „ВИЗИЯ ЗА СМОЛЯН“, Ви канят да вземете участие във фокус група, която има за цел да проучи Вашето мнение и оценка по отношение на „Идентифициране на основните проблеми при изпълнението на настоящия Общински план за развитие 2007-2013 и актуализиране на бъдещите стратегически приоритети за развитие”.

Фокус групите ще се проведат на 10 юни 2013 г. (понеделник), както следва:

  • от 10.30 часа в зала № 247 на Община Смолян, с представители на местните власти в Община Смолян;

  • от 13.30 часа в зала № 247 на Община Смолян, с представители на бизнес организации в общината;

  • от 10.30 часа в Сесийна зала на Община Смолян, с представители на неправителствени организации;

  • от 13.30 часа в Сесийна зала на Община Смолян, с представители на местна общност в Община Смолян.

Присъединете се като участник във фокус група по Ваш избор.

Подробна информация и програмите за всяка отделна фокус група може да намерите на сайта на Община Смолян www.smolyan.bg.

Представители на местните власти в Община Смолян Представители на бизнес организации в общината Представители на неправителствени организации Представители на местна общност в Община Смолян

Фокус групите се организират в изпълнение на договор „Проучвания и анализ на икономическите и социални характеристики в Община Смолян, изследване на опита и добри практики на друга държава – членка на ЕС и оценка на изпълнявания Общински план за развитие 2007-2013 г.“, който е част от проект „По-добри политики чрез партньорство и участие на заинтересованите страни“, финансиран по договор за безвъзмездна финансова помощ с регистрационен номер А 10-13-44/02.02.2012 г., по Оперативна програма „Административен капацитет” 2007-2013, Приоритетна ос I „Добро управление”, подприоритет 1.3. „Ефективна координация и партньорство при разработване и провеждане на политики”, бюджетна линия BG051PO002/10/1.3-04.

ЦЕНИМ ВАШЕТО МНЕНИЕ И ВИ ОЧАКВАМЕ!

“Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма “Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.”

Вирни се горе