Община Смолян обяви процедура по възлагане на обществена поръчка за ремонт и рехабилитация на улици и надлези за над 3 млн.лв.

Община Смолян обяви процедура по възлагане на обществена поръчка  за ремонт и рехабилитация на улици и надлези за над 3 млн.лв.

Община Смолян обяви процедура по възлагане на обществена поръчка за ремонт и рехабилитация на улици и надлези за подобряване на градската среда на град Смолян по обособени шест позиции. Първата е „Рехабилитация и ремонт на надлез над бул. „България“ /от МБАЛ „д-р Братан Шукеров“ до „ЛИДЛ“/ . Втората е „Рехабилитация и ремонт на надлез над бул. „България“ /от Община Смолян до х-л „Смолян“/ . Останалите четири позиции са за реконструкция на улиците „Беклийца”, „Евридика”, „Зорница” и „Спортна”. Прогнозната стойност на обектите, които ще се ремонтират и рехабилитират е в размер на 300737 лв. без ДДС. Финансирането е осигурено по Оперативна програма „Региони в растеж“, проект „Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие”. Предложенията ще се отварят на 11 май т.г.

Подробности на: http://www.smolyan.bg/bg/menu/content/1934

Вирни се горе