Община Мадан подкрепя националната кампания "Великден за всеки"

Община Мадан подкрепя националната кампания "Великден за всеки"

Община Мадан уведомява всички свои жители, бизнес-организации и институции на територията на Общината, че стартира Националната кампания „Великден за всеки” – „Дари празник на баба и дядо”, която се организира за трета поредна година под патронажа на омбудсмана на Република България Мая Манолова.

Целта на инициативата е да бъдат подпомогнати с ваучери за храна на стойност по 20 лева нуждаещите се пенсионери, които няма да получат надбавката, отпусната от правителството за празника.

Ваучерите ще бъдат раздадени по предварително уточнени поименни списъци, предоставени от НОИ.

Притежателите на ваучери ще могат да пазаруват в магазините, част от веригите „BILLA”, „LIDL”, „KAUFLAND” , както и други, които допълнително ще бъдат обявени на сайта на омбудсмана.

Средствата за кампанията се набират по банкова сметка в УниКредит Булбанк АД, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Български Червен кръст /БЧК/. Изрично условие е, при попълване на платежното нареждане да се посочи „Великден за всеки – община Мадан”. Целта е набраните средства да останат за пенсионерите от нашата община и със съответната набрана сума да се закупят ваучери за храна.

IBAN:BG53UNCR70001522802795

Банковкод:UNCRBGSF

Можете да изпратите и SMS на номер 1255 на стойност 1 лев, освободен от ДДС

Или Чрез on-line дарения от България и чужбина на сайта на БЧК – www.redcross.bg

Вирни се горе