Община Мадан награди спортистите за 2014 година

Община Мадан награди спортистите за 2014 година

От името на Кмета на община Мадан, бяха наградени изявилите се в различни области на спорта деца и младежи от община Мадан. На събитието присъстваха много родители и приятели на заслужилите призови места спортисти. В знак на признателност, лично зам.- кметът на общината Явор Орлов, връчи почетни грамоти, сувенири и плакети с герба на общината с пожелание младите надежди да се развиват все повече и повече и достойно да представят община Мадан и занапред, както на регионално и национално, а защо не и на световно ниво. Сред отличилите се със златни медали на Републикански първенства по кикбокс са: Алекс Бойков и Костадин Кабаджов, а по карате шинкиокушин – Елина Чукарова, като малката госпожица печели още два бронзови медала- от Национален турнир за купа “Пазарджик” и от Републиканско първенство по карате. Златните медалисти получиха и парични награди.

Останалите наградени спортисти са:

Христо Енев с бронзов медал от Европейско първенство по сумо и Републикански вицешампион.

Филип Чукаров с бронзови медали от Национален турнир за купа “Пазарджик” и Републиканско първенство по карате шинкиокушин, златен и сребърен медал по плуване от Регионален спортен празник, част от националната инициатива “Да спортуваме заедно” и бронзов медал от турнир по плуване.

Със сребърен медал от Републиканско първенство по карате шинкиокушин- Ричард Ханджиев.

Силвия Мусорлиева – златна медалистка по плуване от Регионален спортен празник, част от националната инициатива “Да спортуваме заедно”.

В първата четворка отново от турнир по плуване заслуги имат Силвия Мусорлиева, Елина Чукарова, Мериям Михайлова, Венелин Любомиров, а Денис Джуменов- достойно представяне на Републиканско първенство по кикбокс.

Вирни се горе