Община Доспат се допитва до жителите за развитието си

Община Доспат се допитва до жителите за развитието си

Проведе се първо заседание на работната група за изготвяне на План за интегрирано развитие на Община Доспат за периода 2021-2027 г. На това заседание бяха приети график за изработване на ПИРО и Комуникационна стратегия.

Взето беше решение на 3 декември 2020 г. от 14:00 часа в Туристическият информационен център да се проведе обществено обсъждане със заинтересованите страни, да се разгледа събраната информация до момента от онлайн анкетата, както и изпратени предложения по различните възможни комуникационни канали.

В случай на невъзможност да се проведе общественото обсъждане заради коронавирусът, по електронна поща sekretar@dospat.egov.bg или Veselin.kalfov@abv.bg може да изпратите Вашите предложения за бъдещето на Вашето населено място и на Общината, като дадете конкретно и дейности, които смятате, че е добре да бъдат заложени. От общината желаят да оставите и телефон за връзка с Вас.

Онлайн анкетата на Община Доспат ще бъде активна до 2 декември. Бъдете отговорни и активни! Община Доспат цени мнението на всеки жител.

Вирни се горе