Община Девин организира кампания за пролетно почистване

Община Девин организира кампания за пролетно почистване

Всяка година община Девин организира кампания за пролетно почистване. Тази година кампанията ще започне на 15 март и ще приключи на 15 април.

Инициативата „Да почистим Девин-нашия дом”, обединява нашето желание да живеем и работим в една по-приветлива и по-привлекателна среда. Сега е момента да почистим дворовете си, междублоковите пространства, тревните площи, тротоарите, стълбищата – всички места, чрез които прозира нашият образ и нашият начин на живот. Природата може да прикрива нашите грешки, но не може да ги извини. Тя няма да ни прости, ако заради нехайство или безотговорно поведение спрямо нея, продължаваме безразборно да изхвърляме ненужните предмети.

“Нашият апел е, всеки от нас да осъзнае своята гражданска отговорност, защото без помощта на Вас гражданите, без Вашето участие, градът ни не може да стане чист и приветлив, какъвто всеки от нас желае. Събраните битовите отпадъци да се поставят в кофите за смет, а всички останали /треви, клони и др., без строителни отпадъци/ – до тях. Автомобили и работници на ОП „БКС – Девин, ще се погрижат за чистотата на града и ще ги извозят своевременно. Призоваваме гражданите да се включат в пролетното почистване.”, съобщиха от общинската администрация в Девин.

Вирни се горе