Община Чепеларе обяви конкурс "Празнично Грейнало"

Община Чепеларе обяви конкурс "Празнично Грейнало"

Дъх на мандарини, портокалово – шоколадови сладкиши и греяно вино! Аромат на зима предвещава идването на коледно – новогидишните празници, а с тях традицията „Чепеларе – празнично грейнало” и тази година продължава. Нека Коледата бъде красива, различна и вълшебна!

На 10 декември 2012г. за втора поредна година стартира конкурс за Коледно-новогодишна украса „Чепеларе – празнично грейнало”. Той ще се проведе в рамките на програмата за откриване на туристическия сезон в Чепеларе 2012 – 2013г.

В надпреварата могат да вземат участие всички граждани на община Чепеларе.

Участниците ще имат шанса да предложат и реализират оригинални идеи, да покажат фантазия, да доставят удоволствие на себе си, на всички граждани и гости на Чепеларе и да спечелят атрактивни награди.

Категории:

  1. Най-добре Коледно- новогодишно украсен хотел;

  2. Най-добре Коледно – новогодишно украсена къща;

  3. Най-добре Коледно-новогодишно украсен търговски обект;

Критерии:

  1. Пъстрота на цветовете;

  2. Разнообразие на формите;

  3. Мащабност на украсата;

Условия за участие в конкурса:

За регистрация в състезанието всеки участник има право да изпрати / качи своето предложение (снимков материал + кратък текст) чрез сайта на община Чепеларе – www.chepelare.org , в раздел Коледен конкурс 2012г. или директно на следния интернет адрес:

Най-добре Коледно- новогодишно украсен хотел; Най-добре Коледно – новогодишно украсена къща; Най-добре Коледно-новогодишно украсен търговски обект;

Предложенията активирани в сайта, започват битка за гласове веднага.

Тази година конкурсът, оценяването и излъчването на победители ще зависят изцяло от гражданите на община Чепеларе, техни приятели и фенове на града, които ще имат възможността да изпращат предложения и да оценяват участниците. Наградата ще бъде спечелена от предложението, което е най – оригинално, най – красиво и креативно според гласуващите.

Гласуването се осъществява отново чрез страницата на община Чепеларе www.chepelare.org , в раздел Коледен конкурс 2012г. или директно на следния интернет адрес:

Всеки има право да даде своя глас за повече от един обект в различните категории, но само веднъж.

Вашите предложения може да изпращате от 10.12.2012 до 20.12.2012г.

Гласуването ще приключи на 20.12.2012г. в 00.00ч. Победителите ще бъдат обявени и наградите ще бъдат връчени на 21 декември 2012г. при откриването на зимния туристически сезон 2012 – 2013г.

Призоваваме гражданите да участват активно! Очакваме предложенията Ви! Нека заедно да усетим Коледния дух и направим града ни по – красив, по – светъл и празничен!

Вирни се горе