Обсъждат плана за развитие на горските територии в община Чепеларе

Обсъждат плана за развитие на горските територии в община Чепеларе

Във връзка с разработване на Областен план за развитие на горските територии (ОПРГТ) за област Смолян, в периода 14-16 януари 2019 г. във всяка община от областта ще се проведат обществени обсъждания на проекта. Обществените обсъждания се организират от Регионална дирекция по горите – Смолян, със съдействието на общинските администрации и изпълнителя на плана – „Географика“ ООД.

Повече информация за ОПРГТ за област Смолян и провеждането на обществените обсъждания може да намерите на сайта на плана: https://www.oprgtsmolyan.net/ .

Общественото обсъждане в Община Чепеларе ще се проведе на 14.01.2019 година от 11:30 – 13:00 часа в Заседателната зала на Община Чепеларе.

За целите на плана е разработена специализирана ГИС платформа, визуализираща ОПРГТ с всички налични слоеве информация към него.

Писмени препоръки, забележки и коментари по представения проект на ОПРГТ за област Смолян може да депозирате в писмен вид в РДГ-Смолян, гр. Смолян, ул. “Първи май” № 2, ПК 4700, електронна поща: rugsmolian@iag.bg.

Вирни се горе