Новогодишно приветствие на Кмета на Община Доспат

Новогодишно приветствие на Кмета на Община Доспат

Уважаеми съграждани,

Скъпи жители и гости на Община Доспат,

Гледайки към Новата 2018 година оставям гръмките слова и послания за други поводи. Знам, че в дните на новогодишните празници преоткриваме топлината и надеждата, от които всеки има нужда. Вдъхновени от смисъла за ново начало, се стараем да бъдем добри и да искаме най-доброто за хората около нас – нашите семействата, хората, с които работим, приятелите, чиято опора търсим.

Вярвам, че всички ние ще дадем своя принос за една по-хубава година в името на по-добрия живот за нас и нашите деца.

Нека на прага на 2018 година си дадем сметка какво направихме до тук и какво бихме направили през следващата година. Каква следа ще оставим след нас. Ще бъдем ли с действията си полезни някому? Защото най-хубавото чувство не е чуждото одобрение и висока оценка, а усещането за собствена удовлетвореност от постигнатото.

Въпреки трудностите, Община Доспат се движи във вярната посока. Успешно се справихме с много кризисни моменти, реализирани бяха много важни проекти. Предстоят ни много работа и много проекти, предстои ни нова, изпълнена с още по-големи предизвикателства 2018 година.

Затова, уважаеми жители и гости на Общината, бъдете най-вече здрави!

Нека Новата година ни донесе повече успехи и да сбъдне повече желания. Да си пожелаем следващата 2018 година да е по-добра и по-успешна. Нека тя да бъде година на сбъднати надежди!

Честита Нова 2018 година!

С уважение,

инж. Елин Радев

Кмет на Община Доспат

Вирни се горе