Новите кметове и общински съветници в Доспат встъпиха в длъжност

 Новите кметове и общински съветници в Доспат встъпиха в длъжност

Вчера от 17,00 часа в залата на Народно читалище „Иван Вазов – 1926”, гр. Доспат се се проведе Първото тържествено заседание на Общински съвет – Доспат (Мандат 2015-2019). На тържествената церемония положиха клетва новоизбраният кмет на Общината Елин Радев, новоизбраните общински съветници и кметове на кметства в община Доспат. За Председател на на Общински съвет – Доспат (Мандат 2015-2019) бе избран Адалберт Росенов Ферев.

В присъствието на граждани,бивши общински съветници и кметове,общинска администрация, гости и журналисти областният управител на област Смолян Недялко Славов обяви със заповед новите управляващи в общината.Те положиха клетва и подписаха клетвени листове за мандат 2015-2019 г.

Кметът на община Доспат Елин Радев от трибуната призова всички нови кметове и общински съветници, че след полагането на клетвата час по-скоро трябва да се забрави предизборната еуфория, и да се обърне внимание на проблемите, които следва да се решават в интерес на жителите на Общината, посочвайки, че “те са нашите работодатели”.

Символите на властта бяха предадени пред сградата на Общината.

Вирни се горе