Николай Мелемов: „Общинският съвет не беше лесен. Трудно се работи напук“

 Николай Мелемов: „Общинският съвет не беше лесен. Трудно се работи напук“

„Общинският съвет е място, където трябва да има спорове. Те обаче трябва да са принципни. Да се предлагат тези и да се обсъждат за благото на града и общината. За съжаление този Общински съвет не беше лесен. Трудно се работи напук“. Това каза кметът Николай Мелемов в края на втория си мандат като кмет на община Смолян. На въпрос ако спечели трети мандат, ще променили екипа, с който работи, той отговори, цитирам: „Има нужда от промяна. Необходими са повече млади хора. Те имат повече амбиция, имат перспектива, имат повече хъс за работа. Освен това дългогодишната работа на едно място притъпява сетивата и чувствителността към хорските проблеми. Затова има нужда от подновяване“.

Мелемов обясни, че 50 % от листата за общински съветници на ПП ГЕРБ ще бъде от гражданската квота. „Искаме в общинския съвет да има хора, които са професионалисти в своята област. Местното управление не трябва да е партийно. Проблемите нямат цвят. С листата ще покажем, че държим в Общинския съвет да има диалог да има граждански позиции. Разчитам да има повече гражданска квота в листите. В тях да бъдат имената на хора, които наистина държат да работят за града“, каза Николай Мелемов.

По време на предизборната кампания, като кандидат за трети мандат, Мелемов ще представи направеното през осемте години на кметуване и какво ще направи занапред. „За мен това е важно в кампанията. Няма да си позволя да влизам в лични моменти с някои от моите опоненти. Аз живея в този град, нямам намерение да ходя никъде, и искам да гледам хората в очите“, каза Николай Мелемов.

Вирни се горе