Николай Бояджиев: Отчетите са приети от Сметната палата

Николай Бояджиев: Отчетите са приети от Сметната палата

„На 14-ти февруари беше връчен бюджета на община Рудозем и забележете – беше документирано със снимков материал“ – сподели кметът на общината Николай Бояджиев във връзка с предстоящото заседание на общинския съвет идната седмица, където ще бъде разгледан проектобюджета за тази година.

„Дали ще бъде приет или няма не мога да кажа, но най-вероятно големият проблем, който ще възникне ще бъде относно заплащането на общинските съветници. Отделили сме една сума, представляваща и обща издръжка и някакво възнаграждение на базата на конкретно събиране. До сега общинските съветници в Рудозем не са получавали пари, защото не са работили“, допълни още г-н Бояджиев, като спомена, че „в момента им предоставяме един изключително балансиран бюджет, бюджет, който е напълно реален. Не сме надували излишно и глупаво приходната част“.

На въпроса ни относно отчетите за бюджет 2009 и 2010 г. той отговори, че „отчетите са приети от Сметната палата и от Министерството на финансите без една забележка. Имаме документи свързани с направените ни проверки, в които се дава изключително висока оценка на работата на икономическия екип на общината“.

Вирни се горе