Направиха първа копка на новия парк в Неделино

Направиха първа копка на новия парк в Неделино

Направиха първа копка на новия парк в Неделино, който ще носи името на академик Николай Кауфман, Почетен гражданин на Община Неделино.

Днес, 06.03.2019 г., Кметът на община Неделино Боян Кехайов и ръководителят на фирмата изпълнител „ЛЪЧИ-97“ ЕООД дадоха старт на строителните дейности със символична „първа копка“ на обект Градски парк „Акад. Николай Кауфман“, пред бившето ученическо общежитие в гр.Неделино На събитието присъстваха представители на Общинска администрация и структурите към нея.

Кметът на общината Боян Кехайов поздрави всички присъстващи и пожела успешно завършване на този дълго чакан проект, който ще промени облика на града. В словото си подчерта, че започването на обекта нямаше да бъде факт, ако нямаше добрата воля, желанието на инвеститора и поетите ангажименти от страна на ръководството на общината. „Още със стартирането на управленския си мандат ние заложихме като една от приоритетните ни цели превръщането на община Неделино в привлекателно място за живеене и притегателен център“, подчерта г-н Кехайов. Срокът за изпълнение на обекта е 90 дни.

Вирни се горе