Наградиха победителите в турнира “Футболните звезди на БФС” в Девин

Наградиха победителите в турнира “Футболните звезди на БФС” в Девин

На 8 и 9 септември в град Девин се проведе футболен турнир под мотото “Футболните звезди на БФС”. Организатори на спортната инициатива бяха Българския футболен съюз. Отборите, които се включиха в турнира бяха пет, футболните клубове на Девин, Смолян, Мадан, Рудозем и Златоград.

Участниците в турнира играха по кръговата система, всеки срещу всеки, като най-много точки събра отбора на ФК “Родопа” Смолян, който стана и победител във футболната надпревара. На второ място се класираха младите таланти на ФК “Палас” Рудозем, трети са футболните звезди на ФК “Девин”, четвърто място зае отбора на ФК “Мадан” и пети са футболистите на ФК “Златоград”, съобщи за SmlyanNews.com председателя на ОС на БФС в Смолян Радослав Фисински. Всеки един от клубовете участвал в турнира получи по 20 спортни екипа, осигурени от БФС -организатора на турнира и по 7 футболни топки Joma. Връчени бяха и много индивидуални награди, осигурени от община Девин.

"Осигурени бяха перфектни условия за провеждане на турнир, за което благодарим, каза за SmlyanNews.com председателя на ОС на БФС в Смолян Радослав Фисински, който връчи плакет на кметът на общината Здравко Иванов, за подкрепата и развитието на детско-юношеския футбол в община Девин.

Талантливите футболни звезди бяха наградени от кметът на родопската община Здравко Иванов и председателят на ОС БФС Смолян Радослав Фисински.

Вирни се горе