Милка Манева бе специален гост на коледното тържество на децата от ДЦДУ и ЦОП - Доспат

 Милка Манева бе специален гост на коледното тържество на децата от ДЦДУ и ЦОП - Доспат

На 19 декември от 15 часа децата от Дневен център за деца с увреждания и Център за обществена подкрепа – гр.Доспат проведоха Коледното си тържество. Дядо Коледа зарадва детските сърца. Децата изнесоха богата празнична програма пред очите на много родители, служители от Общинска администрация, Д “СП” и гости на тържеството. Специален гост на тържеството беше олимпийската сребърна медалистка Милка Манева.

Тържеството беше открито от директора на ДЦДУ и ЦОП – гр. Доспат Емилия Рашинова, която пред всички благодари на Кмета на Община Доспат Елин Радев, който непрестанно подкрепя двата центъра.

Рашинова не пропусна да благодари за пореден път на многото дарители, сред които са организацията “Плюшено мече”, Българският червен кръст, многото благодетели и съмишленици. Представителите Камелия Михайлова и Милка Манева от “Плюшено мече” уважиха празника на децата. Секретарят на Община Доспат инж. Веселин Калфов поднесе коледни и новогодишни поздравления от името на Кмета и декларира отново, че Общината ще продължава да подкрепя дейностите на двата центъра.

Общо 47 дечица получиха подаръци и лакомства от Дядо Коледа.

Вирни се горе