Мечи чал Ви очаква с богата спортна програма на 17 и 18 март

 Мечи чал Ви очаква с богата спортна програма на 17 и 18 март

Община Чепеларе тази седмица е домакин на едно от най-големите ски и сноуборд събития за годината – Pamporovo Freestyle Open, което се провежда за осма поредна година, но за първи път и на писта Мечи чал.

На 17 и 18 март са двата старта с ранг Европейската купа по ски – слупстайл на Мечи чал и домакините от Общината и Сдружението на ресторантьорите и хотелиерите в Чепеларе са подготвили за публиката приятни изненади. Ще има томбола и след края на двата старта ще се тегли томболата и една от изненадите е, че част от хотелите дават ваучер за безплатен уикенд за двама, който може да се ползва през цялата година, съобщи кметът на родопския град Славка Чакърова. Квалификациите ще бъдат от 12.00 ч. до 14.00 ч., а финалите ще бъдат от 14.00 до 16.00 ч.

Заповядайте на място и спечелете една от наградите предоставени от организаторите – (Вечеря за двама или уикенд за двама в Чепеларе.

За да може да следите цялото трасе, освен на живо по БНТ на финала сме поставили и екран, с който публиката на място ще стане част от европейската купа.

Вирни се горе