Машини заработиха след повече от 20 години на ул. "Извор" в Мадан

Машини заработиха след повече от 20 години на ул. "Извор" в Мадан

Проблемът на улица „Извор” , намираща се в най-горната част на т.нар кв.„25”в Мадан датира преди повече от 20 години. Състоянието, в което се намира самата улица по- скоро приличаше на ров, отколкото на пътно трасе.

Придвижването по нея с автомобил беше почти невъзможно, а през зимата и дъждовните месеци положението допълнително се влошава.

През всички тези години живущите на тази улица многократно подавали молби и жалби с искане пътят им да бъде ремонтиран, но така или иначе поради различни причини ремонтът не се случвал.

Радостната новина е , че най-накрая и на тази улица „слънцето изгря”. Отдавна чаканият ремонт започна! Кметът на Мадан Фахри Молайсенов и екипът му намериха начин за „спасение на изстрадалата” улица. Машини и работници от няколко дни вече работят по първия етап от предвидените ремонтни дейности, които включват значително разширение на улицата и нейното чакълиране, с което дефакто ще е готова за втория – асфалтирането.

Само след няколко минути работа, доста от живущите излезнаха от домовете си и останаха смаяни при вида на работещите машини. “Такова чудо като нашето никъде го няма, благодарим на местната управа, че най-после някой ни обърна внимание”, коментираха те.

Вирни се горе