Коледен базар в Девин събра над 850 лв.за подпомагане на болни в МБАЛ

Коледен базар в Девин събра над 850 лв.за подпомагане на болни в МБАЛ

Вчера беше специален ден за всички жители на община Девин -осъществяването на Коледния базар, за който организаторите се подготвяха през изминалите дни. Сумата, която беше събрана, за да бъдат подпомогнати всички болни, лекуващи се в МБАЛ Девин, беше на стойност 851.50 лв.

“Благодарим на всички, които закупиха ръчно изработени сувенири, картички – истински шедьоври на изкуството, като по този начин дариха частица надежда на болен човек. Добротата Ви е пословична!”, съобщиха от общинската администрация.

Нека припомним, че Коледният базар се осъществи с помощта на ЦОП-"Слънчо"-гр. Девин с директор Момчил Михайлов, ЦПЛР- ОДК- гр. Девин с директор Минка Мартинова, ЦПЛР-УО “Васил Левски"-гр.Девин с директор Росица Кирева, ОУ “Иван Вазов"-с. Триград Веселка Мишева, ОУ “Гео Милев"-с. Грохотно Фани Василева, ДГ” Катя Ванчева”- с. Грохотно Христина Маврудова, г-жа Димитрина Георгиева – учител в СУ "Христо Ботев”- гр. Девин.

Сърдечни благодарности Община Девин изказва и на НЧ “Родопска просвета-1923” и по- специално на Кръжока по изобразително изкуство с ръководител инж. Татяна Димитрова, които също се включиха в благотворителния базар с прекрасно изработени коледни картички!

Главен организатор на събитието са МКБППМН със секретар Лили Чаушева и екологът към Община Девин – Нагиян Селим. Кметът на община Девин Здравко Иванов лично уважи благотворителната кампания като закупи част от изложените реквизити. Ръководството на община Девин изказва своите най-искрени и сърдечни благодарности на всички деца, родители, учители и помощници за неуморния труд, който положиха в името на един човешки живот, защото тази Коледа най- големият подарък, който всеки може да получи е: ТОВА СИ ТИ, СПАСИЛ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!

Нека всеки да бъде със семейството си, обгърнат от топлотата на семейното огнище!

“Бъдете живи и здрави и нека не забравяме: Колкото по- голямо е доброто, направено от нас, толкова повече животи ще спасим и повече усмивки ще жънем!”, заявиха организаторите.

Вирни се горе