Кметът Николай Мелемов даде старт на доброволната кампания за пролетно почистване

Кметът Николай Мелемов даде старт на доброволната кампания за пролетно почистване

Днес кметът Николай Мелемов даде старт на доброволната кампания за пролетно почистване на община Смолян, която т.г. е под мотото „В чистия град-чувствам се млад.” Градоначалникът, неговите заместници, председателят на Общинския съвет Филип Топов и цялата администрация се включи в почистването на района около общината. Всички запретнаха ръкави и с метли, лопати, гребла и много настроение чистиха терена от боклуци.

Идеята ни е тази кампания да не е само един път в годината, а да е провеждаме по-често. Смолян е известен със своята красива природа и трябва да я съхраним и пазим, коментира Мелемов. Утре той и заместниците му ще чистят и около домовете си.

Кампанията ще продължи до 29 март. Целта е да посрещнем Великденските празници в чиста хубава,зелена и красива община Смолян за което всички заедно да положим усилия. Кметът отново призовава смолянчани да се включат в пролетното почистване на обществените пространства , както и прилежащите терени , тротоари и тревни площи към домовете им. За най-активните ще има приятна изненада.

Вирни се горе