Кметът на Неделино откри нова детска градина и новата учебна година

Кметът на Неделино откри нова детска градина и новата учебна година

15 – ти септември е началото на новата учебна година и по традиция кмета на Община Неделино г-н Стоян Беширов присъства на откриването й във всички учебни заведения на територията на общината, съобщиха от общинска администрация.

С топли чувства и искрени пожелания за успех, по- добри знания и постижения в училище, кмета поздрави всички присъстващи на откриването на новата учебна 2014/2015 година в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Неделино.

За децата от детските градини на ОДЗ №1 гр. Неделино и ЦДГ „Зора“ с. Средец, техните родители и учители това е един незабравим миг, защото новата учебна година стартира в нови обновени сгради.

Благодарение на Кмета на Община Неделино, неговата упоритост и последователност ОДЗ №1 придоби европейски облик, където децата да се възпитават и учат със самочувствие на европейци.

Нова е обстановката и за децата от ЦДГ „Зора“ с. Средец. За по – малко от месец се извърши реконструкция и преустройство в сградата на ОУ „Васил Левски“ с. Средец на първи етаж, където се обособиха подходящи помещения и ЦДГ „Зора“ се премести там.

Вирни се горе