Кметът на Девин се срещна със зам.-председателят на ГЕРБ

Кметът на Девин се срещна със зам.-председателят  на ГЕРБ

Уважаеми съграждани,

, Вчера заедно със заместник кмета – Владимир Солаков, проведохме изключително ползотворна среща със Заместник председателя на ПП ГЕРБ и Председател на парламентарната група на партията ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ.

На нея поискахме съдействие от г-н ЦВЕТАНОВ по отношение на подготовката и кандидатстването на Община Девин с проект за въвеждане на енергоефективни мерки, изразяващи се в ремонт на покрива, саниране и изграждане на топлинна инсталация в сградата на " МБАЛ – Девин " ЕАД. Поставихме и въпроса за спешната необходимост от осигуряване на финансиране за изграждане на нов гробищен парк в гр. Девин, а така също за осигуряване на финансиране за ремонт и рехабилитация на улица в с. Грохотно, и дофинансиране на ремонт и рехабилитация на улица в с. Лясково. Както винаги, така и сега срещнахме категоричното разбиране от страна на господин ЦВЕТАНОВ.

Той заяви, че ще постави всички тези проблеми пред Министерския съвет и лично пред Премиера – БОЙКО БОРИСОВ и изрази твърдата воля и увереност, че поставените от нас въпроси ще намерят своето решение по най – благоприятния за жителите на Община Девин начин!

КРАСИМИР ДАСКАЛОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ДЕВИН

Вирни се горе